Vacature / stage

Vacature

Horecamedewerker weekend

Ben jij de enthousiaste, vlotte, sociale persoon die graag in een omgeving werkt omringd door mensen en dieren? Lees dan vooral verder!

Bedrijf
Klein Costa Rica Tropische Vlindertuin is één van de leukste uitjes van Zuidoost-Brabant. In de overdekte tuin van 880m2 leven verschillende diersoorten zoals vlinders, schildpadden en vogels. De bezoekers genieten van de tropische omgeving en alle dieren die daarin leven. Met veel passie draagt het team zorg voor de dieren en de tropische tuin. We bieden een prettige en informele werksfeer waarbij klantgerichtheid centraal staat.

Functieomschrijving
Ontvangen van bezoekers en deze vanuit de kassa informeren over de dieren en tropische tuin. Horeca werkzaamheden zoals het opnemen, klaarmaken en rondbrengen van bestellingen. Bezoekers helpen aan de kassa en schoonhouden van de werkomgeving. Voor gemotiveerde dierenliefhebbers is het ook mogelijk mee te helpen in de dierverzorging en bij het geven van rondleidingen.

Functie-eisen:
– Bestendig tegen drukke piekmomenten, klantgericht, aanpakker
– Teamplayer en ook in staat goed zelfstandig te werken
– Minimaal 16 jaar
– Beschikbaar op zaterdag en/of zondag (evt. woensdag/donderdag/vrijdag)
– Ervaring in de horeca gewenst
– Affiniteit met dieren gewenst

Ben jij de gemotiveerde kandidaat die we zoeken voor deze functie?
Stuur dan een mail met motivatie en CV naar info@kleincostarica.nl dan nemen we z.s.m. contact met je op. Heb je vragen over deze vacature? Bel dan naar 06-27249591 en vraag naar Ilona.

Klein Costa Rica Tropische Vlindertuin
Ploegstraat 68a
5712RL Someren
Geopend op woensdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00
info@kleincostarica.nl

Stage

Klein Costa Rica ligt net buiten Someren, een dorp onder Eindhoven. Meer dan 880m² overdekte tropische tuin biedt een mogelijkheid voor een goede stageplek. Interesse in een stageplek bij ons? Stuur even een mailtje met je motivatie en CV en de periode waarin je stage moet lopen. (In december en januari zijn wij gesloten en is het helaas niet mogelijk stage te lopen).

Leerbedrijf

© Copyright 2022 Kleincostarica.nl Alle rechten voorbehouden - Webpartners